Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte partiden ayrıldığını açıkladı. Paylaşımında, İYİ Parti'nin ilk kuruluş sürecinde yer aldıklarını ve eşinin partide kadın politikaları başkanlığı görevini üstlendiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Meclisi'nde Enerji Üretimi İçin Tam Yetki Kayseri Büyükşehir Meclisi'nde Enerji Üretimi İçin Tam Yetki

Mustafa Ağca, sosyal medya mesajında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlar, ilk kurulduğu günden beri ilçe kurucular kurulunda eşimle birlikte yer alıp, eşimin kadın politikaları başkanlığını yaptığı, benim de bir dönem belediye meclis üyeliği yaptığım İYİ Parti'den eşim ve 7 arkadaşımızla birlikte istifa ettik. Tüm iyi dostlarımdan helallik istiyorum. Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin."

Ağca'nın bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İstifaların nedenine dair detaylı bir açıklama yapılmazken, Ağca ve ekibinin kararlarının İYİ Parti içerisinde nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı