Adalet Bakanı Tunç: "TUSAŞ’a yapılan saldırı terörle mücadele kararlılığımızı artıracak" Adalet Bakanı Tunç: "TUSAŞ’a yapılan saldırı terörle mücadele kararlılığımızı artıracak"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yeşilay Muğla Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmalara tam destek verdi. Başkan Aras, Yeşilay Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür ile bir araya geldiği ziyaretinde, Yeşilay'ın gençlere yönelik projelerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Aras, Yeşilay’ın özellikle gençlerin topluma yararlı bireyler olması ve kötü alışkanlıklardan korunması adına yaptığı çalışmaları son derece değerli bulduğunu belirtti. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Yeşilay’ın projelerine her zaman destek vereceklerini ifade eden Aras, madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı gibi toplumun karşı karşıya kaldığı zorluklarla mücadelede Yeşilay’ın üstlendiği önemli rolü dile getirdi.

“Yeşilay’ın yanındayız, çünkü geleceğimiz gençlerimizdir,” diyen Başkan Aras, toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı hedefleyen bu projelere her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür ise, Belediyeler ile iş birliği içinde yürütülecek projelerin daha geniş bir kitleye ulaşabileceğini ve böylelikle toplumun yararına olacak daha fazla çalışma yapılabileceğini ifade ederek, Başkan Aras'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu anlamlı ziyaretle, Muğla’da Yeşilay’ın çalışmalarına yönelik güçlü bir iş birliği mesajı verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı