Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangınlarının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bölgeyi ziyaret ederek hem vatandaşlarla hem de yangın söndürme ekipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan ilçesinden Muğla'ya sıçrayan alevlere karşı mücadele eden ekiplere teşekkür eden Bakan Işıkhan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yangınların en ufak bir kıvılcımla bile çıkabileceğine dikkat çeken Bakan Işıkhan, "Burada sivil ve özel tüm birimlerimiz yangına müdahale ediyorlar. Allah bütün afetleri tekrar yaşatmasın. Ancak Tarım ve Orman Bakanımızın belirttiği gibi, 15 Eylül'e kadar teyakkuzda olmamız gerekiyor. En küçük bir kıvılcım bile ormanlarımızı tehdit edebilir. Bu nedenle vatandaşlarımızın dikkatli ve hazırlıklı olmalarını özellikle rica ediyorum," şeklinde konuştu.

Adana Lezzet Festivali'nde Kebap Coşkusu: Dumanlar Gökyüzünü Kapladı! Adana Lezzet Festivali'nde Kebap Coşkusu: Dumanlar Gökyüzünü Kapladı!

Devletin tüm birimlerinin olay yerinde olduğunu vurgulayan Bakan Işıkhan, "Ekibimize teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen bir şey olursa başımızın üstünde. 24 saat çalışmaya hazırız. Bu tür afetleri kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı