Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 9 ayrı suçtan 5 yıldır aranan bir şahıs, bekçi olarak çalıştığı şantiyede yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyon kapsamında, uzun süredir aranan Ö.A. isimli şahsın yakalanması için JASAT Timi, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Ö.A., 'Müstehcen Yayınların Üretiminde Çocukları Kullanmaktan' 2 dosya, 'Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyandan' 2 dosya, 'Başkalarına Ait Kimlik veya Kimlik Bilgilerini Kullanmadan' 2 dosya, 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmekten', 'Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalmadan' ve 'Hırsızlık' suçlarından aranıyordu. Hakkında 10 yıl 4 kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A., Söke ilçesi Yamaç Mahallesi'nde bekçi olarak çalıştığı şantiyede yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan Ö.A., adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Engelli Rampasına Park Eden Araca Öfkeyle Saldırdı Engelli Rampasına Park Eden Araca Öfkeyle Saldırdı

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, halkın güvenliği ve suçla mücadele konusundaki kararlılıklarını sürdürdüklerini belirterek, benzer operasyonların devam edeceğini ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı