Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, magazin gündeminde yerini aldı. Bu yazıda "Ayça Çağla Altunkaya kimdir?", "Ayça Çağla Altunkaya nereli?", "Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında?", "Ayça Çağla Altunkaya ne iş yapıyor?" sorularının cevaplarına ulaşabileceksiniz.

Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Hemşirelik alanında Nişantaşı Üniversitesi'nden mezun olan Altunkaya, medyada genellikle Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olarak bilinmektedir.

Basketbola olan ilgisiyle bilinen Altunkaya, okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında yer almıştır. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle dikkat çekmektedir.

Ayça Çağla Altunkaya Kim

Funda Arcas kimdir? Evli mi, ne iş yapıyor? Funda Arcas kimdir? Evli mi, ne iş yapıyor?

Magazin basınında ilk kez Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilen fotoğraflarla gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya, 31 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümünde birlikte görüntülendi. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, ilişkilerini resmiyet kazandıran Instagram paylaşımlarıyla duyurmuşlardır.

Ayça Çağla Altunkaya nereli?

Ayça Çağla Altunkaya, Yalova'da dünyaya geldiğinden, aslen de Yalovalı olduğu düşünülmektedir.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında?

Altunkaya,  2 Temmuz 1999 tarihinde dünyaya geldiğinden 2024 yılı itibarıyla 25 yaşındadır.

Ayça Çağla Altunkaya ne iş yapıyor?

Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ne iş yaptığıyla ilgili kamuoyuyla paylaşılmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi