Televizyon dünyasının öne çıkan isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı'nın gündemden düşmeyen sevgilisi Çağla Altunkaya'nın annesi merak konusu oldu. Bu yazıda Ayça Çağla Altunkaya'nın annesini ele alacağız.

Ayça Çağla Altunkaya annesi kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya'nın annesi İlknur Altunkaya'dır. Fakat İlknur Altunkaya ile ilgili kamuoyuyla paylaşılmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

İlknur Altunkaya nereli, ne iş yapıyor?

İlknur Altunkaya'nın nereli olduğu da, ne iş yaptığı da bilinmemektedir. Öte yandan İlknur Altunkaya'nın ailesiyle birlikte Yalova'da yaşadığı biliniyor.

Mustafa Göksu kimdir? Ne iş yapıyor? Katar Büyükelçisi kimdir? Mustafa Göksu kimdir? Ne iş yapıyor? Katar Büyükelçisi kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir-1

Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olmuş olan Altunkaya, Acun Ilıcalı ile ilişkisiyle tanınmaktadır.

Genç yaşta basketbola ilgi duyan Altunkaya, okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında yer almıştır. Sosyal medya hesapları ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle adından sıkça söz ettiren Ayça Çağla Altunkaya, magazin basınında ilk kez Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilen fotoğraflarla gündeme gelmiştir. 31 Aralık 2020'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümünde Acun Ilıcalı ile birlikte çekilen fotoğraf karesiyle ilişkilerini resmen duyurmuşlardır.

Kaynak: Haber Merkezi