Televizyon dünyasının önde gelen ismi Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve ailesi gündeme geldi. Bu yazıda Ayça Çağla Altunkaya'nın ailesiyle ilgili ulaşılabilir tüm bilgileri bulabileceksiniz.

Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

Ayça Çağla Altunkaya babası kimdir?

Acun Ilıcalı'nın güzel sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın annesi ya da babası hakkında kamuoyuyla paylaşılmış hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Ulaşılabilen tek bilgi annesinin adının İlknur Altunkaya olduğudur.

Ayça Çağla Altunkaya-1

Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olan Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olarak bilinmektedir.

Basketbola ilgi duyan Altunkaya, okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında yer almıştır. Sosyal medya hesapları ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya, magazin basınında ilk kez Acun Ilıcalı'ya ait sürat teknesinde çekilen fotoğraflarla gündeme gelmiştir. 31 Aralık 2020'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümünde Acun Ilıcalı ile birlikte çekilen fotoğraf karesiyle ilişkilerini resmen duyurmuşlardır.

Kaynak: Haber Merkezi