Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi ve çok amaçlı halı saha için sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Oflaz, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan, Spor Toto Teşkilat Başkanı ve Yatırımlar Genel Müdürü ile personeline teşekkürlerini iletti.

Oflaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Güzel ilçemize çaba, ısrar ve gayretlerimizin sonucunda kalıcı ve çok önemli eserler kazandırmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasında emeği ve büyük destekleri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu'na, İl Başkanımız Sayın Koray Erdoğan'a, Spor Toto Teşkilat Başkanı'na, Yatırımlar Genel Müdürü ve personeli başta olmak üzere tüm emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına sonsuz teşekkür ederim."

Çankırı'da Heyecan Dolu Voleybol Turnuvası: Çeyrek Final Müsabakaları Başlıyor! Çankırı'da Heyecan Dolu Voleybol Turnuvası: Çeyrek Final Müsabakaları Başlıyor!

Başkan Oflaz'ın açıklaması, ilçede yapılan bu önemli yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese duyduğu minnettarlığı ortaya koyarken, Atkaracalar halkı için bu yeni tesislerin büyük bir kazanım olduğunu vurguladı.

Kaynak: Berkay Tozlu