Arda Güler, Türk milli futbolcudur ve şu anda La Liga takımlarından Real Madrid'de oynamaktadır. Güler, Real Madrid formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan ilk Türk futbolcu unvanını taşımaktadır.

Arda Güler kimdir?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ailesi Bolu'nun Mengen ilçesindendir. Futbola olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır ve 9 yaşında Gençlerbirliği altyapısında futbol oynamaya başlamıştır. Gençlerbirliği Futbol Okulu'nda gösterdiği yeteneklerle dikkat çeken Güler, 13 yaşındayken birçok lig maçında top toplayıcılığı yaparak "ikibuçukluk" lakabını kazanmıştır.

Arda Güler

Sibel Savacı kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sibel Savacı kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Güler, ilk kez bir maçta izlendiği Osmanlıspor-Gençlerbirliği U14 maçından sonra Fenerbahçe'nin dikkatini çekti. Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli ve Başkan Ali Koç'a Arda'nın yeteneklerini gösteren bir DVD iletilmesiyle transfer süreci başladı. Transferin son günü olan 20 Şubat 2019'da, Gençlerbirliği SK ile yapılan anlaşma sonucunda Arda Güler, 150 bin lira bonservis ücreti ve bir miktar sonraki satış payıyla Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan Arda, Fenerbahçe'nin genç takımında forma giymeye başladı.

Arda Güler, 6 Temmuz 2023 tarihinde İspanyol kulübü Real Madrid ile 6 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe kulübü, Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğunu ve bu transfer için 20 milyon avro bonservis ücreti ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bonus ödemesi kararlaştırıldığını duyurdu.

Duru Nayman Kimdir

Duru Nayman kimdir?

Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman, 1 Şubat 2005 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren basketbol tutkusuyla öne çıkmış ve Fenerbahçe altyapısında kariyerine başlamıştır. Gösterdiği başarıyla Galatasaray'a transfer olmuştur.

Şu anda İspanya'da bulunan ISDE Hukuk ve Ekonomi Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Duru Nayman, kova burcudur ve Arda Güler ile olan ilişkisiyle kamuoyu tarafından tanınmaktadır.

Duru Nayman kaç yaşında?

Duru Nayman, 1 Şubar 2005 tarihinde dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 19 yaşındadır.

Arda Güler Sevgilisi

Duru Nayman nereli?

Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman İstanbul'da dünyaya gelmiştir fakat aslen nereli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

Duru Nayman ne iş yapıyor?

Nayman, öğrencidir. İspanya'da bulunan ISDE Hukuk ve Ekonomi Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi