Çankırı Merkez ilçe sakinlerinden, Alva (Oğlaklı Köyü) eşrafından Feyyaz ve Meliha Yaman çiftinin oğulları, Köy Hizmetleri'nden emekli Ahmet Yaman hayatını kaybetti.


Alva Köyü sakinlerinden Feyyaz ve Meliha Yaman’ın oğulları, Songül Yaman’ın eşi, Meliha, Büşra, Burcu ve Feyyaz Yaman’ın babası, Köy Hizmetleri’nden emekli Ahmet Yaman, ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ahmet Yaman, geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
 

Akyurt Çankırılılar Derneği'ne Ziyaret: Özdemir, Teşekkür Mesajı Yayımladı Akyurt Çankırılılar Derneği'ne Ziyaret: Özdemir, Teşekkür Mesajı Yayımladı

Alva Köyü’nden Köy Hizmetlerinden Emekli Ahmet Yaman Vefat Etti12

Merhum Ahmet Yaman'ın cenazesi, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü sabah saatlerinde Çankırı Belediye Mezarlık Müdürlüğü Gasilhanesi'nde yıkanacak ve aynı gün köyünde defnedilecektir. Cenaze namazı, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camii'nde kılınacaktır. Namazın ardından merhumun naaşı, Alva Köyü mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Çankırı Haber.net ailesi olarak: Vefat eden hemşehrimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

HABER: Burak Kaya

Alva Köyü’nden Köy Hizmetlerinden Emekli Ahmet Yaman Vefat Etti-1

Kaynak: Burak Kaya