ÖZEL HABER/Ankara İl Dernekler Müdürü Hayrettin İpekoğlu’nu ziyaret eden ÇANDER (Ankara Çankırılılar Derneği) heyeti, Ankara Çankırılılar Federasyonu'nun kurulumu için gerekli dosyayı teslim etti. Ziyarete, ÇANDER Onursal Başkanı Aydın Öksüz, Genel Başkan Burak Kulaksız, Başkan Yardımcısı Murat Kaymak ve Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman katıldı.

Bitkisel Üretim İçin Yeni Destek Modeli: Stratejik Ürünlere Özel Avantajlar Bitkisel Üretim İçin Yeni Destek Modeli: Stratejik Ürünlere Özel Avantajlar

Kurucu dernek başkanları arasında Etimesgut Çankırılılar Dernek Başkanı Şenel Yalçın, Bozkır Köyü Dernek Başkanı İsmail Doğan, Kuzey Kışla Köyü Dernek Başkanı Süleyman Deveci ve Yuva Köyü Dernek Başkanı Cemil Akbulut yer aldı.

ÇANDER Yönetim Kurulu Başkanları ve delegelere teşekkür eden Burak Kulaksız, federasyon kurulum sürecinde herkesin büyük emek harcadığını belirterek, "Bu yolculukta herkes kaptan" dedi. Federasyonun kuruluşuyla birlikte Çankırılıların Ankara’daki etkinlikleri ve faaliyetleri daha da güçlenecek.

HABER: Burak Kaya

Ç A N D E R Ankara Çankırılılar Federasyonu Kurulumu İçin Başvuruda Bulundu

Kaynak: Burak Kaya