TFF 3. Lig'in 22. haftasında, Aliağaspor FK, deplasmanda Karabük İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup etti. Maç, Karabük İdmanyurdu için zorlu geçerken, Aliağaspor FK 3 puanı cebine koyarak sahadan galip ayrıldı.

Çankırı’da Okullar Arası Atletizm Turnuvası Büyük Çekişmeye Sahne Oldu Çankırı’da Okullar Arası Atletizm Turnuvası Büyük Çekişmeye Sahne Oldu

Maçın ilk yarısında Aliağaspor FK, 6. dakikada Hasan Çelik’in attığı golle öne geçti. Bu gol, maçın ilerleyen dakikalarına da damgasını vurdu. Karabük İdmanyurdu, Aliağaspor’un etkili oyununa karşılık vermekte zorlandı ve ilk yarıda gol bulamadı.

İkinci yarının başlarında, Aliağaspor FK'ın etkili oyununu sürdürmesiyle, 68. dakikada Yusuf Erdem Gümüş’ün golü geldi ve Aliağaspor farkı ikiye çıkardı. Karabük İdmanyurdu, son dakikada, Muhammed Şahingöz'ün 90+1'de attığı golle maçı 2-1'e getirdi ancak bu gol, takımın mağlubiyetini engellemeye yetmedi.

Maçta sarı kart gören tek oyuncu Aliağaspor FK'dan Mehmet Uysal oldu. Karabük İdmanyurdu ise farklı oyuncu değişiklikleri yaparak maça müdahale etmeye çalıştı, ancak rakibinin etkili oyununa karşılık veremediler.

Sonuç olarak, Aliağaspor FK deplasmandan galibiyetle ayrılarak, Karabük İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup etti ve 3 puan kazandı. Bu galibiyetle Aliağaspor, ligdeki sıralamasını güçlendirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı