AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, İl Başkanı Mustafa Özdemir, İl Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlu, Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Filistin'deki durumla ilgili sert açıklamalarda bulunarak, "İsrail, Filistin'de etnik bir kıyım uyguluyor. Bu bir savaş değil, terörle mücadele operasyonu değil. Gazze'deki siviller üzerine bombalar yağdırılarak etnik temizlik yapılıyor" dedi. Yalçın, AK Parti'nin geçmiş 22 yıllık hizmetlerine atıfta bulunarak, teşkilatın zihin ve gönül birlikteliğiyle başarıların devam edeceğini vurguladı.

Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu

Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, dünya kamuoyunun İsrail’in soykırımını görmezden geldiğini belirterek, Filistin davasına olan desteklerini yineledi. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise Kale Projesi'nin durdurulmadığını ve çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, teşkilatın milletle her şartta birlikte olduğunu vurgulayarak, "Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve haftalık yönetim kurulu toplantılarımızı yapmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Toplantı, AK Parti’nin sürdürülebilir başarı hedefleri ve Filistin'deki güncel gelişmelere dair politikalarını içeren bir forum olarak dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı