ÖZEL HABER/AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan beraberindeki ilçe belediye başkanları Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettiler.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı ve Tarım Müdürü, Çankırı Borsası'nı Ziyaret Etti Ak Parti Çankırı İl Başkanı ve Tarım Müdürü, Çankırı Borsası'nı Ziyaret Etti


Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı ve Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan katıldı.

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı’ndan Ankara Çıkartması123


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Çankırılı heyet, Çankırı’da faaliyete geçen ve geçecek olan projeler hakkında istişarede bulundular.
Konuya ilişkin sosyal medya platformu üzerinden açıklamada bulunan AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’ı Ak Parti Grup Başkanvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızla ziyaret ederek ilimizde faaliyete geçen ve geçecek olan projelerimiz hakkında istişarede bulunduk. #Çankırı’mıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Burak Kaya