AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan’ın AK Parti 23. Yıl dönümü kutlama mesajı yayınladı

Millete hizmetkâr olma gayesiyle, “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
Halkımızın büyük zorluklar içinde olduğu, ülkemizin siyasi kargaşalarla mücadele ettiği bir dönemde Milletimizin umudu olarak ortaya çıkan AK Partimiz, kurulduktan sonra girdiği bütün seçimleri kazanarak, 23 yıl sonra bile kadirşinas milletimizin umudu olarak kalmaya devam ediyor. Yaklaşık çeyrek asır önce Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük. Türkiye'ye çağ atlatan, tüm vesayetleri yıkan, demokrasi destanı yazan AK Partimiz, sadece bir siyasi parti değildir.

AK Parti davadır, vefadır, millettir, bütün unsurlarıyla Türkiye'dir. Çığır açan icraatlarıyla tarihe adını altın harflerle kazıyan AK Partimiz Allah'ın takdiri, milletimizin duası ve desteği ile 23 yıldır milletimizin ve devletimizin hizmetinde. Yeniden güçlü Türkiye için, milletimizle omuz omuza, yerli, milli, kalkınmacı ve kuşatıcı hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz.

Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu

AK Partimiz bu anlamda büyük bir başarının adıdır. 23 yıllık siyasi yürüyüşünde AK Partimizi millete hizmet yolundan alıkoymaya çalışan darbelerden vesayetçi yapılara, terör örgütlerinden fitne odaklarına kadar tüm engelleri, milletin desteğiyle birer birer aştık. Bu yolda büyük ve güçlü Türkiye fikri için yaptığımız her iş ve attığımız her adımda milletimizle bir olduk. Ailemiz, yuvamız olan AK Partide, geçtiğimiz 23 yıl boyunca olduğu gibi bugün de istikrar ve güvenden, adalet ve demokrasiden taviz vermeden ülkemize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam edeceğiz. İktidarımız döneminde ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmişsek, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle bir kez daha AK Partimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Kuruluşundan bugüne dek bu dava içerisinde yer almış, hangi kademe olursa olsun hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, vefat eden dava arkadaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. 

Başta İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Başkanlığı olmak üzere bir çok kademesinde yer aldığım ve neferi olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin nice 23 yıllar görmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Kaynak: Berkay Tozlu