AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi' toplantısı, geniş bir katılımla Uşak Müze Park'ta gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, ilçe başkanları, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, güçlü bir Türkiye'nin güçlü bir iktidara, bunun da güçlü teşkilatlara dayandığını belirtti. Şen, "Teşkilatlarımız bizim her şeyimizdir. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir iktidar gerekir ve bu da ancak güçlü teşkilatlarla mümkündür. AK Parti teşkilatları çok güçlü olmalı ki, hükümet de güçlü olsun," ifadelerini kullandı.

Şen, konuşmasının devamında Türkiye'nin gücünün dünyadaki zulümlere son verebileceğine dikkat çekti. "Eğer daha güçlü olsaydık, İsrail Gazze'ye girmeye cesaret edebilir miydi? İmkansız," diyen Şen, teşkilatları daha çok çalışmaya ve Türkiye'yi daha güçlü bir konuma taşımaya çağırdı. "Bizim amacımız, güçlü, büyük ve tam bağımsız bir Türkiye yaratmak. Böyle bir Türkiye ortaya çıktığında dünyadaki zulümler son bulur, savaşlar durur, mazlumlar huzura kavuşur," dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan gıda güvenliği ve üretim planlaması vurgusu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan gıda güvenliği ve üretim planlaması vurgusu

Cumhur İttifakı'nın mazlumların dertleriyle dertlendiğini ve zulme karşı mücadele verdiğini belirten Şen, Türkiye'nin komşularının toprak bütünlüğüne ve sınır güvenliğine saygı duyduğunu vurguladı. "Biz, komşularımızın bölünmesine karşıyız. Güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye, güçlü ve müreffeh bir bölge demektir. Aynı zamanda zulümden kurtulmuş bir dünya demektir," şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar da birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, teşkilatın daha fazla güçlenmesi ve Uşak halkına daha iyi hizmet verilmesi adına yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu. Toplantı, teşkilat üyelerinin görüş alışverişinde bulunmasıyla sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı