AK Parti Konya İl Teşkilatı, değerlendirme ve koordinasyon toplantılarında bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK kadroların sahadaki çalışmalarını ve Konya'nın güçlü yarınları için yapılan yatırımları vurguladı. Angı, “14 Ağustos 2001'de Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan kutlu yürüyüşümüz, 23 yıldır kesintisiz olarak devam ediyor. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ana kademelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla Konya'mız için var gücümüzle çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

Papa Francis Doğu Timor’da Tarihi Bir Ziyaret Gerçekleştirdi Papa Francis Doğu Timor’da Tarihi Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Angı, AK Parti'nin Konya'daki yatırımları ve projelerinin değerlendirildiği toplantılarda, yaz dönemi saha çalışmalarının planlandığını belirtti. Ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28. Yasama Dönemi 2. Yasama Yılı'nın tamamlanmasıyla birlikte milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının saha çalışmalarına yeniden başladığını hatırlattı.

Angı, "Milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla, kamu yatırımlarımızın yerinde incelemelerini yapacağız. Tüm ilçelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, daha fazla gönül kazanacağız, daha fazla insanımıza ulaşacağız, milletin sofrasına daha fazla oturacağız. Kapısı çalınmadık, eli sıkılmadık, kalbine dokunulmadık kimse bırakmayacağız. Aziz milletimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Güçlü yatırımlarıyla her geçen gün daha da ileriye giden şehrimizde bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla bir ve beraber olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz," dedi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Konya il başkan yardımcıları katıldı. Toplantılar, iki ayrı oturumda gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı