Çankırı'da Palyatif Bakım Merkezlerine 9 Ayda 162 Hasta Başvurdu Çankırı'da Palyatif Bakım Merkezlerine 9 Ayda 162 Hasta Başvurdu

Çankırı’da yaşayan vatandaşların acil sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek için 20 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kesintisiz hizmet veriyor. Gece gündüz demeden görev yapan sağlık ekipleri, bölgedeki hastaların ilk müdahalelerini gerçekleştiriyor ve hastaları güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırıyor.

Acil sağlık hizmetlerinin önemine değinen Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, bakanlığın sağlık politikaları doğrultusunda hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin etkin şekilde sunulması için çaba gösterdiklerini belirtti. Sarıkaya, “Tüm acil sağlık hizmetleri personelimize gösterdikleri özveri ve gayret için teşekkür ediyorum. Çankırı’da sağlık ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığı için her an göreve hazır” ifadelerini kullandı.

Çankırı’daki sağlık ekiplerinin, 24 saat teyakkuzda bulunarak zor zamanlarda vatandaşlara güven verdiği belirtildi. Acil sağlık çalışanlarının bu gayretli çalışmaları, sağlık hizmetlerinin hızla ulaşılabilir olmasını sağlıyor.

Acil Durumlar İçin Çankırı’da 20 Sağlık İstasyonu Nöbette-1

Kaynak: İhlas Haber Ajansı