Sinop-Boyabat kara yolu 15. kilometresinde E.Ç. idaresindeki hafif ticari araç ile Selahattin Bulut'un kullandığı otomobil çarpıştı.

Çarpışma sonucunda hafif ticari araçta yangın çıktı.

Çevrede olayı gören vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, jandarma, 112 Acil Sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası hafif ticari araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Erzurum'da Çalınan Büyükbaş Hayvanlar Kars'ta Bulundu Erzurum'da Çalınan Büyükbaş Hayvanlar Kars'ta Bulundu

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü E.Ç ile aynı araçta bulunan Gerze Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorlar Sena Sakin ve Mehmet Turan Yazlar ile otomobilde bulunan R.T. olay yerinde yaşamlarını yitirdiler.
Yaralanan 2 kişi Erfelek Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Beyza Nur Çetin ile otomobilin sürücüsü ise sağlık ekipleri tarafından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran da kaza yerinde incelemede bulundu.

Sinop – Boyabat Karayolu’nda iki doktor ve 1 sağlık çalışanı kaza sonucunda hayatını kaybetti. Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği Kurucu Başkanı Kenan Güllü sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı paylaşımla vefat edenlere baş sağlığı diledi.
Ankara Sinop İli ilçeleri derneği Kurucu Başkanı Kenan Güllü, “Sinop - Boyabat karayolunda elim bir kaza sonucu 2 doktorumuz, 1 sağlık çalışanımız ve bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.
Vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet kederli aileleri ve Memleketimize baş sağlığı dilerim. “ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Berkay Tozlu