ÖZELHABER/ Ankara Çankırılar Federasyonu (AÇANFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şehitler Müzesi'ni ziyaret etti. AÇANFED heyeti, bu anlamlı ziyarette şehitlerin anılarını yad ederek vakıf yetkilileriyle bir araya geldi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çankırı Başkanı Mehmet Uçar, Türkiye'nin dört bir yanından şehitlerin hatıralarını yaşatan ve ziyaretçilerine bu kahramanların anılarını aktaran bir mekân olarak büyük önem taşıyor. AÇANFED Başkanı Kamil Karakuş, ziyaret sırasında vakıf yetkililerine ve müze görevlilerine teşekkür ederek, şehitlerimizin anısını yaşatmanın ve onları unutmamanın önemine değindi.

AÇANFED yönetim kurulu, bu tür ziyaretlerin toplumda milli bilinci güçlendirmek ve genç nesillere kahramanlıkları anlatmak açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu tür etkinliklerle şehitlerimizin hatıralarını yaşatmaya ve ailelerine destek olmaya devam edeceklerini belirten Kamil Karakuş, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade etti.

Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu

Kaynak: Berkay Tozlu