Geçtiğimiz gece medyaya bomba gibi düşen bir haber sonucu Eski Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener merak konusu oldu. Bu yazıda Bedirhan Şener hakkında tüm detaylara ulaşabileceksiniz.

Abdullatif Şener'in oğlu kimdir?

Eski Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener'in, Bedirhan Şener ve Şamil Şener adında iki oğlu bulunmaktadır.

Abdullatif Şener'in Oğlu Kimdir

Bedirhan Şener kimdir?

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, eğitimine Sivas İmam Hatip Lisesi'nde başladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nden mezun oldu.

Akademik kariyerine, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu'nda araştırma görevlisi olarak adım atan Şener, Gazi Üniversitesi'nde Maliye Teorisi üzerine doktorasını tamamladı. Ardından, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde dekan yardımcılığı yaptı.

Bedirhan Şener, ayrıca Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde öğretim üyeliği görevini üstlenmiş ve Maliye Bakanlığı'nda gelirler kontrolörü olarak çalışmıştır. Bu deneyimleri, onun akademik ve profesyonel alandaki başarılı kariyerinin temel taşlarını oluşturmuştur.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in 14 Mayıs seçimlerinden hemen önce önemli bir görev aldığı ortaya çıkmıştı. Eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından Bedirhan Şener'e, 14 Mayıs seçimlerinden önce Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev verildiği iddia edilmişti.

Taner Aşkın kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Taner Aşkın kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Abdullatif Şener'in Ailesi

Bedirhan Şener kaç yaşında?

Eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in yaşı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Bedirhan Şener neden gündemde?

Bedirhan Şener, geçtiğimiz gece sansasyonel bir olayla gündeme geldi. Eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i bilinmeyen bir sebeple çıkan bir tartışmanın ardından rehin aldı. Olay, Ankara’nın Ayrancı Mahallesi'ndeki aile evinde meydana geldi.

Medyaya yansıyan haberlere göre, Abdüllatif Şener durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak, Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak hayatına son verdi. Olayın detayları hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından açıklamalarda bulunan eski bakan Abdüllatif Şener, “Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi