Geçtiğimiz günlerde medyaya bomba gibi düşen bir haber sonucu eski bakan Abdullatif Şener'in eşi Berrin Şener merak konusu oldu. Bu yazıda Berrin Şener ile ilgili tüm detaylara ulaşabileceksiniz.

Abdüllatif Şener'in eşi kimdir?

Eski bakan Abdüllatif Şener'in eşi Berrin Şener'dir. Uzun yıllardır evli olan Abdüllatif Şener ve Berrin Şener'in evlilik tarihine dair kesin bilgiler mevcut değildir. Fakat bazı kaynaklarda 1982 yılında evlendikleri yazmaktadır. Çiftin dört çocuğu bulunmaktadır; bunlar arasında Bedirhan Şener ve Elif Zehra Şener de yer almaktadır. 19 Mayıs 2011 tarihinde, Berrin Şener ve kızı Elif Zehra Şener, bir trafik kazası geçirmiştir.

Berrin Şener, eşi Abdüllatif Şener'in siyasi kariyerinde zaman zaman medyada yer almıştır. Abdüllatif Şener’in siyasi hayatındaki önemli anlarda Berrin Şener'in de adı geçmiştir. Şener çiftinin özel yaşamı, Türkiye’nin yakın dönem siyasi gündeminde önemli bir yere sahiptir.

Berrin Şener Neden Gündemde

Berrin Şener'in kaç çocuğu var?

Berrin Şener ve Abdüllatif Şener çiftinin Elif, Beyza, Bedirhan ve Şamil adında 4 çocuğu bulunmaktadır.

Berrin Şener neden gündemde?

Geçtiğimiz gece, Bedirhan Şener'in adı sansasyonel bir olayla gündeme geldi. Eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın ardından anneannesi Leyla Çetiner'i rehin aldı. Olay, Ankara'nın Ayrancı Mahallesi'ndeki aile evinde gerçekleşti.

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Neden öldü? Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Neden öldü?

Medyaya yansıyan bilgilere göre, Abdüllatif Şener durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ancak, Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak hayatına son verdi. Olayın detayları hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından eski bakan Abdüllatif Şener, bir açıklama yaparak, "Psikolojik sorunları bulunan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Bu durumdan derin üzüntü duyuyoruz. Oğlumun annesini öldürdüğü iddiaları kesinlikle doğru değil," şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi