Çankırı Barosu, 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık ve yönetim kurulu üyeleri için yapılan seçimle yeni yönetimini belirledi. 5 Ekim 2024 tarihinde Çankırı Adliyesi’nde gerçekleştirilen seçimde iki aday yarıştı; Av. Özgür Göktaş ve mevcut başkan Av. Mustafa Deniz. Çankırı Baro Başkanı Av. Mustafa Deniz, rakibi karşısında az bir farkla güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Şampiyonluk Yolunda Önemli Destek: Çankırı FK, Yüksel Çelik’e Teşekkür Etti Şampiyonluk Yolunda Önemli Destek: Çankırı FK, Yüksel Çelik’e Teşekkür Etti

Seçim sonuçlarına göre Av. Mustafa Deniz, 76 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Rakibi Av. Özgür Göktaş ise 68 oyla seçimleri tamamladı. Yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: Av. Mustafa Deniz
Yönetim Kurulu: Av. Aydın Erdoğan, Av. Ş. Bahadır Kalaycı, Av. Filiz Subaşı, Av. M. Yavuz İnci, Av. Ziya Kaya, Av. Mustafa Mutlu, Av. Emine Deniz Öz, Av. Ahmet Akkaya
Disiplin Kurulu: Av. Abdulkadir Çelik, Av. Evren Yücelen, Av. Burak Ak
Denetleme Kurulu: Av. Yavuz Erdoğan, Av. Osman Kandeğer, Av. M. Rıdvan Sarıkaya
TBB Üst Kurul Delegeleri: Av. Ş. Sami Yıldırım, Av. B. Çiğdem Bilici, Av. A. Buket Haneci

Seçim sonuçları, Çankırı Barosu’nun geleceği için önemli bir dönüm noktası oluştururken, yeni yönetimin meslektaşlarına ve topluma yönelik etkin çalışmalara imza atması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi