Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu ve Çankırı Konfederasyonu'nun da katıldığı törende, Uğur Işılak, Alper Kış, Ceyhun Çelikten, Mustafa Yıldızdoğan ve Azerin gibi ünlü sanatçılar sahne aldı. Azerin'in "Bozkurt" işaretiyle izleyicileri coşturması büyük ilgi gördü.

Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu Valiler Kararnamesinde Çankırı'ya Değişiklik Yok: Taşolar Yerini Korudu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'un işaret fişeği bizim 'one minute' çıkışımızdan hemen sonra atıldı." dedi. Programda hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Çankırı Konfederasyonu standında misafirlere ev sahipliği yapan Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, etkinlik boyunca katılımcılarla yakından ilgilendi ve organizasyonun başarılı geçmesi için çalıştı.

Kaynak: Burak Kaya