Josep Borrell: "İsrail'e verilen süre, daha fazla ölüm anlamına gelebilir" Josep Borrell: "İsrail'e verilen süre, daha fazla ölüm anlamına gelebilir"

ÖZEL HABER/Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, Çankırı’da 15. kez düzenlenen İstiklal Yolu Yürüyüşü’ne katılarak anlamlı bir etkinliğe imza attı. 41. kuruluş yılını kutlayan kulüp, bu özel yılını simgeleyen formalarını Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar’a takdim etti.

Yeşil Ilgaz Spor Kulübü’nün özel tasarım forması, İstiklal Yolu Yürüyüşü vesilesiyle Vali Taşolar’a sunulurken, kulübün bu hediyesi büyük bir beğeni topladı. 41. yıl anısına hazırlanan formalar ayrıca Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz ve Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’e de hediye edildi. Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, bu özel forma serisiyle hem geçmişine olan saygısını ifade ederken hem de sporun ve birlikteliğin gücünü simgelemiş oldu.

Kulüp yetkilileri, forma takdimi sonrasında, 41 yıllık bir geçmişe sahip olmanın gururunu paylaştıklarını ve her zaman bölge halkının yanında olacaklarını ifade etti.
 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif Şahin, “15. İstiklal Yolu Yürüyüşü vesilesiyle, İstiklal mücadelesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yeşil Ilgaz Spor Kulübü olarak tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu anlamlı günde, şehir olarak tek yürek olduk ve hep birlikte bu özel anı paylaştık.

Ayrıca, kulübümüzün 41. yılına özel olarak hazırlattığımız formamızı kulüp yöneticilerimizden Muharrem Camkıran ve Sezgin Danacı Çankırı Valimiz Sayın Mustafa Fırat Taşolar’a takdim ettiler. Sporun en büyük destekçilerinden olan Sayın Valimize, destekleri için teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.” Diye konuştu.

HABER: Burak Kaya

15. İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde Çankırı Valisine Anlamlı Hediye (2)

15. İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde Çankırı Valisine Anlamlı Hediye (5)15. İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde Çankırı Valisine Anlamlı Hediye (3)

15. İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde Çankırı Valisine Anlamlı Hediye (4)

15. İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde Çankırı Valisine Anlamlı Hediye (1)-1

Kaynak: Burak Kaya