Çankırı Yeşilay Derneği Çankırı Şubesi tarafından "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle Türkiye'de eş zamanlı düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, yaptığı konuşmada '' Sporun Sağlıklı yaşamın bilişlendirmesi amacıyla Türkiye genelinde Yeşilay derneğiyle Gençlik Spor il Müdürlüğü diğer stk katılımıyla geleneksel orarak bu yıl 11 cisi düzenlenen bisiklet turunu ilimizde devam ettiriyoruz, İnşllah bu bisiklet turu Karatekin parkından başlayarak Recep Tayip erdoğan Parkında bitecek. İnşllah kazasız sıtıntısız bir bisiklet turu olur temenli ediyorum''dedi

Çankırı Yeşilay Derneği Çankırı Şube Başkanı İsmail Özcan daGeleneksel  11. Yeşilay Bisiklet Turu kapsamında büğün Çankırı mızın simğesel yerlerinden olan Karatekin Parkında  Gönüllü Yeşilay Gençleri ve Tüm Çankırı halkıyla bir aradayız. Çankırı karatekin Parkından Başlayıp Recep Tayip Erdoğan Parkında sonlandırcaz. Bisiklet turunun sağlıkla pedal çevirme, bağımlılıkla mücadele edebilme, sağlıklı yaşama teşvik edebilme adına düzenlendi, Çankırı Valimize ve Beldiye Başkanımıza ve emeği geçen Kurumlara herkese teşekkür ederim'' dedi

Çankırı Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çınar da kulüp olarak Yeşilay bu yıl 11cisini düzenlediği bisiklet turunun çankırıda ilk defa star veriyor bizde yeşil ay spor kulubu olarak Yeşilaya   "Bağımlılıkla mücadelede hazırız" imajını vermek ve bu düşüncelerle pedal çevirmek için bütün gençleri seferber ettik, İnşllah bu son olmayacak ve ilk olacak ve son olmayacak her yıl devam bu  farkındalığıönce ilimize daha sonra  bütün Türkiye'ye yayacağız'' İfadelerine yer verdi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç ile dernek üyeleri, gönüllüler ve vatandaşların katıldığı bisiklet turu, Karatekin Parkı'ndan başlayarak Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda sona erdi.

Şampiyon 1074 Çankırı Spor bugün sahaya çıkıyor Şampiyon 1074 Çankırı Spor bugün sahaya çıkıyor

Muhabir: Recep Arslan