ÖZEL HABER/ Yozgat Bozokspor'u şampiyonluğa ulaştıran antrenör Çetin Demir, 1074 Çankırı Spor'da yeni teknik direktör olarak göreve başlıyor.

Çankırı Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Zehiroğlu duyurdu. Yozgat Bozokspor'u şampiyonluğa ulaştırıp 3.lige çıkaran ekipte yer alan antrenör Çetin Demir, 1074 Çankırı Spor'da yeni teknik direktör olarak göreve başlıyor. 

Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek

Çankırı Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Zehiroğlu ile Çetin Demir, Alanya'da yaptıkları görüşme sonrasında Çetin Demir 1074 Çankırı Spor'un yeni teknik direktörü oldu. 

Zehiroğlu, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda "Kulübümüz, Çetin Demir'in takımımızın yeni teknik direktörü olarak göreve başladığını büyük bir heyecan ve gururla duyurmaktadır. Çetin Demir kariyerinde birçok başarıya imza atmış, tecrübesi ve vizyonuyla saygın bir yer edinmiştir. Çetin Demir kulübümüzün hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir rol oynayacak ve takımımıza yeni bir dinamizm kazandıracaktır. Kendisiyle bir anlaşma yapmış bulunmaktayız ve bu süreçte takımımızı en üst seviyeye taşıyacak çalışmalara imza atacağından eminiz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Çetin Demir’e başarılar diliyoruz. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi takımımıza ve yeni teknik direktörümüze desteklerini esirgemeyeceklerine inancımız tamdır. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Şulenaz Durlanık