Aydın’ın Söke ilçesinde yaşanan kaza, yola düşen bir telefonun neden olduğu talihsiz bir olay olarak kayıtlara geçti. Söke-Aydın Karayolu üzerinde Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen kazada, 54 yaşındaki Y.D. isimli şahıs, yolun karşısına geçtikten kısa bir süre sonra telefonunu düşürdüğünü fark etti. Telefonunu almak için hızla geri dönen Y.D., cihaza ulaşmak amacıyla ayağıyla yol kenarına doğru itmeye çalışırken, Y.Ö. (40) yönetimindeki 09 DB 737 plakalı otobüsün çarpmasıyla yere savruldu.

Çevredeki vatandaşların durumu fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine, olay yerine hızlıca sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Y.D., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, Y.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını ancak bir süre müşahede altında tutulacağını belirtti.

Kardeşinin Kimliğiyle Polisi Kandırmaya Çalıştı, Yakalandı Kardeşinin Kimliğiyle Polisi Kandırmaya Çalıştı, Yakalandı

Kazanın hemen ardından başlatılan soruşturma sürerken, olay anına ait görüntüler otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Y.D.'nin telefonunu almak için yola dönmesi ve çarpma anı açıkça görülebiliyor.

Yola Düşen Telefonunu Almak Isterken Canından Oluyordu (2)

Yola Düşen Telefonunu Almak Isterken Canından Oluyordu (3)

Yola Düşen Telefonunu Almak Isterken Canından Oluyordu (1)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı