Shigeru Ishiba, Japonya'nın Yeni Başbakanı Olmaya Hazırlanıyor Shigeru Ishiba, Japonya'nın Yeni Başbakanı Olmaya Hazırlanıyor

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul İl Divan Toplantısı, yüzlerce kişinin katılımıyla Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Genel Başkan Muhammed Ali Fatih Erbakan, erken seçim çağrısı yaparak, "Milli görüşü iktidara taşımamız lazım. Adil bir dünya için İslam âleminin ve mazlumların kurtarılması şart," dedi.

Toplantıya, Erbakan’ın yanı sıra İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül gibi isimler katıldı. Protokol konuşmalarının ardından yeni üyelere rozet takıldı ve çeşitli hediyeler sunuldu. Erbakan, toplantının ardından vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafları çektirdi.

Erbakan, Türkiye'nin ekonomik durumuna dikkat çekerek, "D8 ve D60 projeleri hayata geçirilmeli. Bunun için milli görüş iktidarına ihtiyaç var," ifadesini kullandı. Ülkenin ahlaki ve manevi erozyona uğradığını belirten Erbakan, gençlerin sorunlarına vurgu yaptı ve milli görüşün manevi kalkınma hamlesinin önemini vurguladı.

“Yeniden refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması lazım” diyen Erbakan, İstanbul'un Türkiye'nin lokomotifi olduğunu ve şehrin ayakta kalmasının ülkenin geneli için kritik öneme sahip olduğunu ifade etti. Toplantıda, sanatçı Şahin İnan’ın Yeniden Refah Partisi için özel olarak hazırladığı şarkının da ilk kez dinlendirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı