Yazın gelmesiyle sıcak havayı fırsat bilen motosiklet tutkunları yollarda çokça görülmeye başladı. Motosikletlerini yaza hazırlamak isteyen motosiklet tutkunları tamir ve bakım hanelerin yolunu tutuyor. Çankırı’da 40 yılı aşkın hizmet veren MTL Motosiklet firması sahiplerinden olan Ahmet Mutlu’ya www.cankirihaber.net olarak sorularımız yönelttik.
Yaz aylarının vazgeçilmez tutkusu olan motosikletlerin havaların ısınmasıyla yollara çıktığını ifade eden MTL Motosiklet firması sahiplerinden olan Ahmet Mutlu, “Yakıta gelen zamlardan ve şehir içi trafiğinden dolayı insanlar motosiklete daha çok yöneliyorlar. Bu sene özellikle Elektrikli motosikletlerde daha fazla bir artış var. Biz de ona göre kendimizi geliştirerek sürekli hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz aynı sürümde takılı kalmıyoruz. Her çeşit motosiklet bakımı ve tamiri yapıyoruz. 600 CC, 250 CC, 50CC'den yukarı tüm motorlarda bakım ve tamir hizmeti veriyoruz.
Yaz ayının gelmesiyle yollara çıkacak motosikletlerin bakımı ve hazırlıkları haliyle başladı. Yağ değişimi ve birçok bakımın yapılması bu aylarda ve yaz sezonu başında önem arz ediyor. Yaz ve yoğunluğumuz başladı. Çankırı'da motorlar da hayli çoğaldı. Sezon açıldı. Kış ayına göre bir artış var. Ve zincir marketlerin de sattığı motosikletler bakım ve kurulumları için çalışmalarımız var. Onlarla da anlaşmalarımız var. Kurumsal firmalarla da çalışıyoruz. Yaz sezonunun gelmesiyle de üç kardeş çalıştığımız MTL Motosiklet Firmamızda en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Aile reisimiz babamız Hamdi Mutlu’nun tecrübeleri ile çalışmaya devam ediyoruz.
Bunun yanı sıra son yıllarda elektrikli motorların kullanıcı tarafından çok tercih edilmesi elektrikli motorların bakım ihtiyacını da meydana getirdi. Bizde MTL Motosiklet olarak elektrikli motor bakımları ve servisliği alarak müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Elektrikli Mopetler, üç tekerliler ve elektrikli araçların her türlüsüne bakmaya çalışıyoruz. Kendimizi gün geçtikçe geliştirmeye çalışıyor ve Çankırı halkına en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

057318C7 078E 41Cb B8A9 86Aa79777E0E

Çankırı Valiliği Uyardı: Zirai Don Riskine Karşı Hazırlıklı Olun Çankırı Valiliği Uyardı: Zirai Don Riskine Karşı Hazırlıklı Olun

Kaynak: Burak Kaya