Yapraklı: Tarih ve Doğanın Buluşma Noktası Yapraklı: Tarih ve Doğanın Buluşma Noktası

ÖZEL HABER/ Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Kurulu, 26 Mayıs 2024 Pazar Günü yapılacak. Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman ise başkanlığa tekrar aday olduğunu duyurdu.

Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman, başkanlığa tekrar aday olduğu haberini sosyal medya hesaplarında "'Bu memleket bizim, hepimizin.' Sloganımızla çıktığımız bu yolda Yapraklı Dernekler Federasyonu başkanı olarak 3 yılı geride bırakmanın, birliğimizin kurulduğu günden bugüne hayallerini gerçekleştirmenin,5 üye derneğimiz ile başlayıp 33 üye derneğimiz ile devam etmenin haklı büyük gururunu yaşamaktayız. Yönetimimiz ile birlikte 3 yıl içerisinde; birlik ve beraberliğimizi sağlamaya, üye derneklerimiz aracılığıyla köylerimize destek olmaya, kültürel ve sosyal programlar yapmaya, memleketimiz Yapraklımızı ve Çankımızı her platformda tanıtmaya ve hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya çalıştık. Ben sen değil biz olarak; güçlü bir aile sağlam bir çatı olarak hemşehrilerimize derneklerimize daha da faydalı olabilmek için 26 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurulda Yapraklı Dernekler Federasyonu başkanlığına aday olduğumu belirtmek isterim. Yönetimimize, gençlik kollarımıza, kıymetli üyelerimize ve bize inanan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Haydi Bismillah.." açıklamasıyla paylaştı. 

Star TV Sunucusu Vahe Kılıçarslan'dan Başkan Yaman'a destek

Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman'ın yaptığı paylaşıma Star TV Sunucusu, televizyon programcıssı Vahe Kılıçarslan "Başarılı başkanım kardeşim, her zaman yanındayız." şekinde yorum yaparak Başkan Yaman'ı destekledi.

Muhabir: Şulenaz Durlanık