Binlerce vatandaşın katılımıyla Van Atatürk Kültür Parkı'nda gerçekleştirilen konsere, önceki gün yaşanan gerginliklerin ardından geniş güvenlik önlemleri alındı. Hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Cem Adrian, sahneye çıkarak şarkılarını seslendirmeye başladı.

“Eskişehir’de Dinlenme Tesisi Şart” – TÜGİAD Başkanı Odaları Göreve Çağırdı “Eskişehir’de Dinlenme Tesisi Şart” – TÜGİAD Başkanı Odaları Göreve Çağırdı

Ancak şarkı söylerken, kim tarafından atıldığı belirsiz bir pet şişe Cem Adrian'ın yüzüne isabet etti. Olaya rağmen sakinliğini koruyan Adrian, konserine ara vermeden devam etti. Sahneye çıkarken yaşadığı olayı espriyle geçiştiren Adrian, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" şeklinde konuştu.

Konser sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Cem Adrian hayranları ve festival katılımcıları tarafından büyük destek gördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı