İstanbul'un Ümraniye ilçesinde tekstil malzemeleri taşıyan bir tırın dorsesi alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, tır dorsesi ve içindeki malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 12.45 sıralarında, Ümraniye Çevre Yolu Ankara istikametinde meydana geldi. Yusuf K. yönetimindeki 99 ADY 02 Kazakistan plakalı tekstil malzemeleri yüklü tır, seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı. Alevler hızla büyüyerek tüm dorsayı sardı. 

Yangını fark eden tır şoförü, tırın ön kısmını dorse kısmından ayırmayı başardı. Diğer sürücüler hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık iki saat süren bir çalışma sonucunda alevleri kontrol altına almayı başardı.

Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu

Yangında can kaybı ya da yaralanma meydana gelmezken, tırın dorsesi ve içindeki tekstil malzemeleri tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, olay yerinde trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdi ve kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı