Sosyal medya fenomeni Uberkuloz Berk Keklik paylaştığı videolarla takipçilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Sık sık sosyal medya kullanıcılarının radarına giren Keklik; kız kardeşiyle birlikte de içerik ürettiğinden, takipçileri kız kardeşinin kim olduğunu aratırmaya başladı.

Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Berk Keklik kimdir?

Sosyal medyada "Uberkuloz" olarak da bilinen Berk keklik, büyük bir popülerlik kazanarak yarattığı videolarla dikkat çeken, neşe getiren bir fenomen haline gelmiştir. Keklik, 9 Mayıs 2000 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. Annesi bir sınıfta öğretmenlik yapan bir eğitimcidir; babası ise geçmişte milli güreşçi, şu anda ise müdürdür. 

İlkokulu Sivas'ta bitiren Keklik, lise yıllarında Devlet Tiyatrosu bünyesinde tiyatro yapımlarında yer aldı. Lise öğrenimini Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Berk Keklik, Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir. Devlet tiyatrolarında eğitim almış olan genç fenomen, 6 saniyelik kısa videolar hazırlayarak sosyal medyada popülerlik kazandı.

Whatsapp Image 2024 07 04 At 23.44.50Keklik, Lise yıllarında arkadaşlarıyla birlikte cal.Mi.Co adlı mizah dergisini kurarak tanındı. Tiyatroya olan ilgisini sık sık dile getiren Überkuloz, ilk oyununu 11 yaşında sahneye koydu ve "Kral Çıplak" oyunuyla başladı. Ayrıca okulda tiyatroyla ilgili çeşitli faaliyetlerde bulundu. Yakın zamanda Doğukan Sarıtaş ile birlikte "Hevesim Yok" şarkısını yayınladı. Ayrıca yarışma programlarıyla da popülerlik kazandı ve "Duraktan Durağa" isimli içerikleri üretmeye başladı. Son olarak Ali İhsan Varol'un düzenlediği "Kelime Oyunu" yarışmasına katılıp ev sahipliği yaptı, Varol'a sorular yöneltti. Fenomenin şu anda bir ilişkisi olmadığı bilinmektedir.

Genç fenomenin Instagram'da 4 milyon 300 bin, TikTok'ta ise 1 milyon 700 bin takipçisi bulunuyor.

Whatsapp Image 2024 07 04 At 23.45.14

Berk Keklik'in kardeşi kimdir? 

Genç fenomen Berk Keklik'in annesi Afife Keklik, babası Aytaç Keklik, kız kardeşi ise Ekin Keklik'tir. Fakat Keklik'in aile üyeleri özel hayatları ve kişisel bilgileri konusunda son derece hassas davranıyorlar. Öyle ki Keklik ailesinin hiçbir üyesiyle ilgili kamuoyu ile paylaşılmış bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla Ekin Keklik hakkında yaşı da dahil olmak üzere hiçbir şey bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi