Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor! Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor!

ÖZEL HABER/Spor Hizmetleri İl Müdürü Ekrem Şahin, Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nde Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Festivale ortak olacaklarını söyledi.

Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nde spor branşları ve etkinlikleri ile dahil olacaklarını söyleyen Spor Hizmetleri İl Müdürü Ekrem Şahin, Çankırılılara Yer Altı Tuz Şehrinde Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sürprizleri olacağını açıkladı.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri İl Müdürü Ekrem Şahin, “Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Çankırı’da sporla ilgili gelecekte ki planlarımız arasında Çankırı’nın meşhur olduğu TuzFest şenliklerinde yer alacağız. Çankırı Belediyesi’nin düzenlediği TuzFest programına, ortak olarak katılacağız. Bu şenlikler kapsamında spor olarak diğer illerden ve ülkelerden uluslararası sporcuları Çankırı’ya getirip TuzFest şenliğine katılacağız. Diğer ülkelerde yer alan sporculara Tuzumuzu TuzFest ile uluslararası olarak da tanıtacağız inşallah.

Tuz mağarasında bu sene gündeme gelecek olan sürprizlerimiz olacak. Tuz Mağarasına bir ring kurup ulusal sporcuların ringde bir boks müsabakası yapmayı düşünüyoruz. Yine judo branşın da 7 ülkeyi davet etme düşüncemiz var. Bunlar şu anda planlarımız arasında. Hemen hemen 7 ülke katılmayı planlamakta tuzda futbol, tuzda voleybol, streetball branşlarında maçlar yapacağız. Böylelikle Çankırılı sporcularımız, uluslararası sporcularımız TuzFest şenliğinde birlikte yer alacaklar.” Dedi.

Ekrem şahin

Kaynak: Burak Kaya