ÖZEL HABER/ Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan, meteoroloji müdürlüklerinin uyarılarda bulunduğu fırtına Çankırı'da da yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Sabah saatlerinde Çankırı Valiliği tarafından yapılan meteorolojik uyarıda bu gece saat 23.59'a kadar ülkenin batı kesimlerinden başlayan bir fırtınanın Çankırı'yı da etkisi altına alacağı söylenmişti. 

Beklenen fırtına tüm Türkiye'de olduğu gibi Çankırı'da da etkisini göstermeye başladı. Birçok şehirde evlerin çatısı uçtu, minareler yıkıldı, yaşam son derece olumsuz yönde etkilendi.

Whatsapp Image 2024 04 20 At 14.57.41

Nijer'deki Rus askerleri ABD ordusunun bulunduğu hava üssüne girdi. Nijer'deki Rus askerleri ABD ordusunun bulunduğu hava üssüne girdi.

Çankırı'da da yer yer ağaç dallarının koparak yollara düştüğü görülürken Bademlik Camisi'nin minaresi yıkıldı. Şiddetli rüzgar ise etkisini hala gösteriyor.

Çankırı Valiliği sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda vatandaşların; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini ifade etmişti.

Muhabir: Şulenaz Durlanık-Recep Arslan