ÖZELHABER/ Efe Karabacak (18) bayramın 2. gününde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda kaza yapan otomobilde hayatını kaybetti. Genç yaşında, vefat eden Efe Karabacak sevenlerini yasa boğdu. 
Efe Karabacak’ın cenaze törenine Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Olay, Kurban Bayramının 2. gününde Çankırı Orta ilçesine bağlı Dumanlı-Doğanlar köy yolunda yaşandı.
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil yoldan çıkarak takla attı. Kaza yapan otomobilde yolculuk yapan Efe Karabacak hayatını kaybetti.
Sosyal medyadan Efe için paylaşım yapan sevdikleri, “Efe’nin neşesi, güler yüzü ve iyi kalbi hepimizin hatıralarında yaşayacak. O, köyümüzün bir parçasıydı ve bu kaybın acısı yüreklerimize kazındı. Her bayramda, her toplanmada onun eksikliğini derinden hissedeceğiz. Dualarımız Efe için. Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevdiklerine ve tüm köy halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bu acı günümüzde birbirimize destek olmalı, Efe’nin anısını yaşatmalıyız.” paylaşımlarında bulundular.

Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaynak: Berkay Tozlu