TikTok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli’deki evinde yaşadığı üzücü olayla gündeme geldi. "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek daha önce kendi kendine düğün yapmasıyla tanınan Aykut, yaşadığı dairenin 5. katından atlayarak hayatına son verdi. Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan bir sitede gerçekleşti.

Site güvenliği tarafından durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Aykut'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Bursa'da yangın sonrası yaralı tavşan kurtarıldı Bursa'da yangın sonrası yaralı tavşan kurtarıldı

İntihar etmeden önce geriye bir mektup bıraktığı öğrenilen Aykut'un bu mektupta neler yazdığı ise henüz açıklanmadı. Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yaşanan olayın ardından sosyal medya fenomeni Dilan Polat, durumu öğrenerek hastaneye geldi. Polat, hastane yetkilileri ve polis ekiplerinden bilgi aldıktan sonra bir süre morgda bekledi.

Kübra Aykut’un intiharı, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir üzüntü ve şok etkisi yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Aykut'un yakınları ve sevenleri büyük bir yas içerisinde. Aykut’un intiharının ardında yatan sebeplerin netleşmesi için polis ekipleri detaylı bir araştırma sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı