Başakşehir’de, 23 Eylül’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir baba, oğlunun bir soru kitapçığındaki testi beklenenden daha kısa sürede çözmesi nedeniyle çılgına döndü. C.O. isimli şahıs, oğlu B.T.O.'nun test süresini aşarak tüm soruları hızla yanıtladığına inanmadı ve bu yüzden küçük çocuğu darp etti.

Bursa'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu 67 Gözaltı, 53 Tutuklama Bursa'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu 67 Gözaltı, 53 Tutuklama

Darp anları, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Baba C.O., polis tarafından gözaltına alındı. Oğul B.T.O. ise koruma altına alındı. C.O.'nun “çocuğa karşı şiddet” suçlamasıyla gözaltına alındığı ve daha sonra adli makamlarca serbest bırakıldığı belirtildi.

B.T.O.’nun ise güvenliği için Yetiştirme Yurduna teslim edildiği öğrenildi. Olay, aile içindeki şiddetin ve çocuklara yönelik uygulamaların toplumda yarattığı endişeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, çocukların ruhsal ve fiziksel sağlıklarını korumak için ailelerin eğitim almasının önemine vurgu yaparak, bu tür durumların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı