Başarılı iş insanı Teoman Mutlu, son günlerde sık sık gündeme gelmektedir. Bu yazıda "Teoman Mutlu kimdir?", "Teoman Mutlu'nun iş hayatı", "Teoman Mutlu kaç yaşında?", "Teoman Mutlu nereli?", "Teoman Mutlu serveti ne kadar?", "Teoman Mutlu'nun sosyal medya hesapları" sorularının cevaplarına ulaşabileceksiniz.

Teoman Mutlu kimdir?

Teoman Mutlu, 1 Ocak 1977 tarihinde Malatya'nın Develi ilçesinde ailesinin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Mutlu; ilk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamlamıştır. 2009 yılında ABD'ye yerleşen Mutlu, önce Rutgers State University'den Endüstri Mühendisi olarak mezun olmuş, ardından Chicago Üniversitesi'nde Finans alanında eğitim almıştır.

Teoman Mutlu Kim

Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Teoman Mutlu'nun iş hayatı

Teoman Mutlu, iş hayatına kimya ve petrol ürünleri üretimiyle ilgili TSM Brands LLC markası altında New Jersey'de başlamış ve Türkiye'de Çerkezköy'de büyük çapta kimya tesisleri kurarak önemli ihracat başarıları elde etmiştir. Bu süreçte ihracat şampiyonu ödüllerine layık görülmüş ve bu başarıları çalışanlarıyla birlikte kutlamıştır.

Ayrıca, ABD'de etkili Türkler listesine giren Teoman Mutlu, sosyal ve kültürel etkinliklere ve özellikle futbola büyük önem vermektedir. 2017 yılında Malatyaspor USA takımını kurarak başkanlığını üstlenmiştir. Malatya sevgisiyle tanınan Mutlu, şehrin spor ve gençlik alanlarına önemli katkılarda bulunmuş, Malatya İdmanyurdu gibi projelerle takdir toplamıştır.

Kişisel yaşamında ailesine vakit ayıran ve hafta sonları ile tatillerini değerlendiren Teoman Mutlu, sporu yaşamının merkezine koyarak iş ve hayat dengesini başarıyla sürdürmektedir.

Teoman Mutlu kaç yaşında?

Teoman Mutlu, 1 Ocak 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 47 yaşındadır.

Teoman Mutlu

Teoman Mutlu nereli?

Teoman Mutlu Malatya'da dünyaya gelmiştir ve aslen Malataylı olduğu düşünülmektedir.

Teoman Mutlu serveti

İş insanı Teoman Mutlu'nun güncel serveti hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamamaktadır. 

Teoman Mutlu'nun sosyal medya hesapları

Teoman Mutlu, Instagram'da @teomanmutlu, Twitter'da @TeomanMutlu, Youtube'da @teomanmutlu4551 kullanıcı adlarıyla aktif olarak yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi