Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu

Ülke genelinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek için tatil beldelerine akın eden vatandaşların oluşturduğu yoğunluk, tatilin bitmesine 2 gün kalmasına rağmen devam etmekte. Tekirdağ içinden ve dışından gelenler, Kumbağ Mahallesi'ndeki plajlarda denizin ve sıcak havanın keyif sürüyor. Vatandaşların yaptığı yoğunluk dron kamerasına da görüntülendi. Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte denize girip yüzmenin keyfini yaşarken, diğerleri ise plajlardaki şezlonglara uzanarak güneşin ve güzel havanın keyfinde eğleniyor. Kimileri ise deniz kenarında yürüyüş yaparak ya da sahil boyunca kurulan kafelerde oturarak vakitlerini değerlendirdiler.
Pazar gününden sonra bitecek olan Kurban Bayramı tatilinin ardından sahillerde yaşanan bu yoğunluğun yerini sakin bir ortama bırakması ön görülüyor. Tatil boyunca turizm sektöründe hareketlilik yaşanırken, yerel esnaf bu yoğunluktan memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı