Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Haçik Oner'in kızı olarak bilinen Tamar Oner boşanma haberleriyle gündeme geldi. 

Tamar Oner kimdir?

Tamar Oner, 1982 yılında cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Haçik Oner'in büyük kızı olarak dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul eğitimini Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Oner, lise öğrenimini ardından Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde devam etti. Ancak, sinemaya olan derin ilgisi nedeniyle 2. sınıfta okulunu dondurdu.

Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki Halkla İlişkiler bölümünden ayrıldıktan sonra Tamar Oner, sinemaya olan tutkusunu profesyonel bir kariyere dönüştürmeye karar verdi. Sinema dünyasına adım atan Oner, çeşitli dizilerde ve sinema projelerinde rol aldı. Reji ve sanat yönetmenliği gibi alanlarda da deneyim kazandı.

Tamar Oner Kimdir

Sinemaya olan ilgisini ve yeteneklerini birçok projede gösteren Tamar Oner, sektördeki tecrübesiyle dikkat çekti. Kendisinin sinema ve televizyon projelerinde edindiği deneyimler, onun bu alandaki başarısını pekiştirdi. Sinemanın çeşitli alanlarında edindiği bilgi ve deneyimle, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Tamar Oner nereli?

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Haçik Oner'in kızı olarak bilinen Tamar Oner, İstanbul'da doğmuştur fakat aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Tamar Oner kaç yaşında?

Tamar Oner, 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Tamar Oner evli mi?

Tamar Oner, Can Tanrıyar ile evlidir. Tamar Oner, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, eşi Can Tanrıyar'dan boşanma kararı aldığını duyurdu. Oner, "Eşim Can Tanrıyar'dan boşanma kararı aldım. En kısa zamanda bu sürecin sorunsuz bir şekilde bitmesi dileklerimle" ifadelerini kullandı. Boşanma sürecinin ardından, Oner’in sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tamar Oner, eski eşinin yanında çalıştırdığı kadın çalışanla ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. "Bu kadın Fatma, Türkmenistanlı. Tuvalet eğitimi alırken kızıma vurduğu için kovdum. Yaklaşık 1 aydır ayrı olduğum eski eşim de yanında çalıştırmaya başlamış. Kadını da mahkemeye veriyorum" şeklindeki paylaşımı, takipçileri tarafından geniş yankı buldu. 

Tamar Oner Evli Mi

Tamar Oner ne iş yapıyor?

Tamar Oner, sinema ve televizyon sektöründe çeşitli roller üstlenen bir isimdir. İlk olarak, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler eğitimi almış, ancak sinemaya olan ilgisi nedeniyle bu bölümü dondurmuştur. Eğitim hayatını sinemaya olan tutkusuyla değiştirdikten sonra, Tamar Oner, sinema ve televizyon projelerinde aktif bir kariyere yönelmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi