Trendyol Süper Lig'de 5. ve 6. haftanın programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ligin en önemli karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Bu dev derbi, Süper Lig'in 6. haftasında futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Ligin 5. haftasında ise Trabzonspor, Beşiktaş'ı 15 Eylül Pazar günü saat 20.00'de ağırlayacak. Bu kritik maç, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendirirken, taraftarların büyük ilgisini çekecek.

Ligin 5. haftasını Göztepe, 6. haftasını ise Başakşehir BAY geçecek. Diğer önemli maçlar arasında Galatasaray'ın 14 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç da bulunuyor. Ayrıca, 20 Eylül Cuma günü Hatayspor ile Bodrum FK karşılaşması haftanın ilk maçı olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var"

Süper Lig'de futbol heyecanı her hafta artarak devam ederken, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi özellikle merakla bekleniyor. Tüm gözler, bu tarihi derbide alınacak sonuca çevrilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı