‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti! ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti!

ÖZEL HABER/Çankırı’nın Korgun ilçeli olan Burak Eti, (Ali Rıza ve Munise Eti’nin Oğlu; Çankırı Lastik Fabrikası çalışanı) 09.07.2024 Salı /Çankırı’da geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. 

Burak Eti 10.07.2024 Çarşamba Günü Öğle Namazına müteakip Çankırı Merkez Ahmet Yesev-i Camii kılınacak olan cenaze namazından sonra Sarı Baba Mezarlığına defnedilecek.

Burak Eti’nin vefatı sonrasında taziye mesajı yayınlayan, Petrol-iş Sendikası Genel Başkanı Süleyman AKYÜZ, “Çankırı Şubemizin örgütlü olduğu Sumitomo işyerinde çalışan üyemiz Burak Eti geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etmiştir. Merhum Burak Eti’nin cenazesi 10 Temmuz Çarşamba (Yarın) öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camiinden kaldırılarak, Sarı Baba Mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Burak Eti’ye Allah’tan rahmet, başta Çankırı Şubemiz olmak üzere Eti ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Örgütümüzün başı sağolsun.” Dedi.

Burak Eti için taziye mesajı paylaşan Petrol-iş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu, “Çalışanımız, Üyemiz, Mesai arkadaşımız, Burak Eti yi Kalp krizi sonucu kaybettik,  Sözleşme masasında üyelerimiz adına iyi bir şeyler yapmak için mücadele ederken, Kıymetli Mesai arkadaşımızı kaybetmek çok üzücü, Hepimizin başı sağ olsun.” Dedi.


Sumitomo Lastik Fabrikası Çalışanı Burak Eti yaşamını yitirdi

Kaynak: Burak Kaya