Sultanbeyli'nin Ahmet Yesevi Mahallesi Sahra Sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen yangında, iki binanın çatısı alevlere teslim oldu. Yangın, 3 katlı bir binanın çatısında devam eden izolasyon çalışması sırasında başladı. Alevler hızla yayılarak yan taraftaki başka bir 3 katlı binanın çatısına sıçradı.

Olay yerine hızla gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale etti ve çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sırasında, yanan binanın sakinleri itfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında binaya girmeye çalıştı, ancak polis ekipleri bu girişimlere engel oldu.

Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

Yangın nedeniyle her iki binanın çatısında ciddi maddi hasar meydana gelirken, şans eseri olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Çatının alev alev yanma anı, olay sırasında cep telefonlarıyla çekilen görüntülerle sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşıldı.

Yangının çıkış nedenine yönelik detaylı bir inceleme başlatıldı. Ekipler, izolasyon çalışmaları sırasında olası bir güvenlik ihlali veya teknik aksaklık olup olmadığını araştırıyor. Olayla ilgili olarak yapılacak araştırma, benzer durumların önlenmesi için önem taşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı