KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi tarafından gerçekleştirilen fuar ziyaretinde, katılımcı firmalara tanıtım ve yatırım promosyon çalışmaları kapsamında TR82 Bölgesi’nde yatırımcılara sunulan yatırım fırsatları ile devlet destekleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Su ürünleri sektörünün geliştirilmesine yönelik karşılıklı işbirliği imkânlarının da ele alındığı görüşmelerde firmalara, Seanop Su Ürünleri İşleme ve Sanayi A.Ş. bünyesinde kurulan Sinop Su Ürünleri İşleme, Şoklama ve Depolama Tesisi’ne ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Tedarik zinciri geliştirme mutabakatı yapıldı

 

Fuarda, firmalar ile yatırım promosyon görüşmelerini tamamlayan Sinop Yatırım Destek Ofisi, daha sonra İstanbul’da faaliyette bulunan su ürünleri firmalarına inceleme ve işbirliği ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette, THS Su Ürünleri firması ile tedarik zinciri geliştirme konusunda işbirliği mutabakatına varıldı.

Esenyurt'ta akrabalar arasında silahlı çatışma: 3 yaralı Esenyurt'ta akrabalar arasında silahlı çatışma: 3 yaralı

9A3Dbbf6 6570 43Be 95B6 79236949155D

İkinci gün gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde ise Leröy Seafood Group Kocaeli tesislerinde, ileri işleme çalışmalara kapsamında Atlantik Somonu dilimleme, dumanlama ve marinasyon faaliyetleri yerinde incelendi.

Kaynak: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı