Sinem Ayyıldız 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve eğitim yolculuğuna da burada başladı. Lise yıllarında tiyatroya olan tutkusu giderek arttı ve 2002 yılında oyuncu Onur Atilla ile tanışması onun geleceğini şekillendiren önemli bir olay oldu. Bu tanışma Sinem Ayyıldız'ın tiyatroya olan tutkusunu daha da pekiştirdi. Onur Atilla ile olan güçlü bağı tiyatro kulübüne katıldığında da devam etti ve bir gün ona sahne arkasına çıkma teklif etme cesaretini topladı.

Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız 2014 yılında evlendiler. Bu evlilikten "Kemal" adında bir oğulları oldu. Çiftin şu anda iki çocuğu var. Ayyıldız, eski eşinin mesleğinden farklı olarak çeşitli alanlarda çalışmaya devam etmektedir.

Mehmet Özcan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Mehmet Özcan kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Onur Atilla, özellikle Güldür Güldür dizisiyle eğlence sektörünün tanınan isimlerinden biri haline geldi. Kendisi ve 2014 yılında evlendiği iki çocuğunun annesi olan Sinem Ayyıldız'ın evliliklerini karşılıklı olarak bitirme kararı aldıklarını açıkladı. Ünlü çiftin evliliği 10 Haziran 2024'te resmen sona erdi. Onur Atilla, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir. Mesleğim gereği kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu açıklamayı yapıyorum."

Sinem Ayyıldız kimdir?

Sinem Ayyıldız 1988 yılında İstanbul'da doğdu ve eğitim yolculuğuna da burada başladı. Lise yıllarında tiyatroya olan tutkusu giderek arttı. 2002 yılında tanıştığı oyuncu Onur Atilla ile derin bir bağ kurdu ve bu tanışma onun hayatının şekillenmesinde önemli rol oynadı. Sinem Ayyıldız, Onur Atilla'ya yakınlaşmak için okulun tiyatro kulübüne katıldı ve bir gün cesaretini toplayarak ona sahne arkasına çıkma teklif etti. Sinem Ayyıldız günümüzde 36 yaşında ve iki çocuk annesidir. 

Whatsapp Image 2024 07 04 At 17.23.21

Onur Atilla kimdir?

Rüştü Onur Atilla, tiyatro, televizyon ve sinema alanındaki çalışmalarıyla tanınan bir Türk aktördür. 18 Mayıs 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitim yolculuğuna Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde başlayan Atilla, orada bulunduğu süre içerisinde tiyatroya olan tutkusunu keşfetmiştir. Eğitimini Anadolu Üniversitesi ve Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde oyunculuk üzerine uzmanlaşarak tamamlayan Atilla, 2001 yılından bu yana çok sayıda tiyatro yapımında yer aldı ve ayrıca birçok televizyon programı ve filmde rol aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farklı sahnelerde oyunculuk dersleri de vermektedir. Halen Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür adlı eğlence programında da yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi