Türkiye'yi etkisi altına alan bunaltıcı sıcaklar azalıyor! Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece kadar düşecek ve yağışlı hava etkili olacak. Bu durum, hem serinleyecek hem de topraklarımız için olumlu bir dönem başlatıyor.

Sıcaklıklar düşüyor!

Son Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelerine göre; Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu hava beklenirken, Marmara'nın kuzeyi, Göller yöresi, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Toroslar Mevkisi ile Çanakkale, Afyonkarahisar, Konya'nın batısı, Bolu, Çankırı, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar olabilir. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Şehidimin Kokusu Projesi Çerçevesinde Çankırı’da Şehit Ailelerine Ziyaret Şehidimin Kokusu Projesi Çerçevesinde Çankırı’da Şehit Ailelerine Ziyaret

Sıcaklıklar Düşüyor 1

Çankırı'da hafta sonu hava nasıl olacak?

26 Temmuz 2024 Cuma günü Çankırı'da az bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 24 derece olacak. Ardından, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü güneşli bir havayla birlikte sıcaklık 27 dereceye yükselecek. 28 Temmuz 2024 Pazar günü de güneşli geçecek, sıcaklık 28 Temmuz 2024 Pazar günü için 31 derece olarak öngörülüyor.

  • 26 Temmuz 2024 Cuma günü - 24 Derece
  • 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü - 27 Derece
  • 28 Temmuz 2024 Pazar günü - 31 Derece

Kaynak: Haber Merkezi