Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu

ÖZEL HABER/Kastamonu'da görev esnasında saldırganın açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Polis Memuru Ahmet Şahan, son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan’ın cenazesi, memleketi Nevşehir'in Kozaklı ilçesine götürülmek üzere Kastamonu’dan hareket etti. Çankırı’da, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Müdürü Nadir Kayaş ve okul öğretmenleri, Ahmet Şahan’ı son yolculuğuna uğurlarken şehidin cenazesi Çankırı’dan geçtiği esnada Aşiyan Köprüsü’ne Türk bayrağı astılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan Çankırı Şehit Yahya Coşkuner Ortaokul Müdürü Nadir Kayaş, “Şehit evlerine Türk Bayrağı asılması artık ülkemizde bir gelenek haline geldi. Kastamonu’da Şehit olup Memleketi Nevşehir’e ulaşacak olan şehidimizi de şehrimizden uğurlarken, bizde şehrimize şehidimizin anısına bayrağımızı asıyoruz ve onu da buradan selamlayarak Nevşehir’e uğurlayacağız. Allah Rahmet Eylesin, Şehadeti Mübarek Olsun.” Dedi.


HABER: Burak Kaya

 

Kaynak: Burak Kaya