Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Medet Ekizceli 15 Temmuz Günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınlarında şehit olan Medet Ekizceli, ailesinin yanında geçirdiği yıllık izin sırasında kahramanlıkla anıldı. O gün Türkiye için kara bir gün olmasının yanı sıra kahramanlarıyla ve vatan millet sevgisiyle dolup taşan bir gün oldu. Birçok vatandaşımız gibi Medet Ekizceli'de bu olaylar sırasında şehit düştü.

Medet Ekizceli Kimdir?

Şehit Medet Ekizceli, 35 yaşında evli ve iki çocuk babasıydı. Hüseyin Efe ve Metehan’ın babası olan Medet, Çankırı’da yaşıyordu. Yıllık izninin bir kısmını geçirmek üzere eşiyle birlikte Ankara’ya geldi. Kayınpederi ile birlikte Sincan Belediyesi’nde görevli olarak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne kadar geldiler.
O gece, burada vurulan Medet Ekizceli, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, direniş için bindiği kamyondaki kimliğini bıraktığı için uzun bir süre kimliği tespit edilemedi. Ailesi, şehadet haberini ne yazık ki iki gün sonra öğrenebildi. Medet Ekizceli’nin fedakarlığı ve vatan sevgisi, Türk milletinin kalbinde sonsuza dek yaşayacak.
 

Kaynak: Berkay Tozlu